Què és Fer de Pares!

Fer de Pares neix amb la voluntat d’ajudar a les famílies (mares, pares i avis) en la gestió del dia a dia de les petites (o grans !) dificultats de convivència, relació o comunicació amb els fills o nets.

Un servei professional i personalitzat que entreni, doni suport i pautes per a la millora educativa i de convivència com a pas alternatiu o previ a la teràpia psicològica.

Així, la nostra feina es basarà en:

 • Oferir-vos pautes per gestionar les dificultats educatives i familiars tot ajudant-vos  a organitzar la quotidianitat  educativa familiar i aportant-vos solucions d’aprenentatge i rendiment acadèmic.
 • Ajudar-vos a tractar i mediar davant de problemes de comunicació o de tensions familiars, per a la resolució de conflictes.
 • Recomposar els models educatius dels joves adolescents i NINI’s davant situacions de canvi.

                   Tot plegat, ho podem fer donant-vos suport des de casa vostra.

També us podem oferir:

SESSIONS INDIVIDUALS D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR

Un espai individual i personalitzat on rebre orientació i  assessorament per a mares i pares en la gestió de la quotidianitat familiar dels infants i adolescents.

Les sessions individuals d’acompanyament familiar, són un nou recurs per a mares, pares que necessiteu orientació i assessorament davant dels dubtes i dificultats que us sorgeixen a l’hora d’abordar el dia a dia dels vostres fills i filles ja siguin petits o adolescents. Es tracta d’un espai on rebre acompanyament alhora de revisar i reflexionar sobre les dificultats i les preguntes que us sorgeixen en el vostre dia a dia:

 • Com em puc comunicar i relacionar-me de manera més sana i respectuosa amb els meus fills?
 • Com i quan he de posar límits?
 • Com acompanyo les emocions i gestiono les meves?
 • Com puc acompanyar i gestionar els conflictes?

Treballem per ajudar-vos a posar consciència sobre l’estil relacional que teniu amb els vostres fills/es, promovent l’autoconeixement i el treball personal, revisant la pròpia història familiar i els patrons familiars, reforçant les pròpies potencialitats i observant les dificultats i com tots aquestes aspectes poden estar interferint o limitant el vostre rol parental.

En les sessions individualitzades s’ofereixen noves eines i recursos essent un espai que permet ampliar la mirada a noves maneres de fer, cosa que ajuda a minimitzar els nivells de por i angoixa i ajuda a millorar la gestió diària familiar.

Com funciona?

 • Farem una primera entrevista d’exploració de la situació familiar.
 • Si cal, programarem sessions d’una hora on poder explorar les problemàtiques i dificultats existents (recomanem un mínim de 3 sessions).

Depenent de cada situació familiar podem recomanar:

 • Sessions familiars (amb la presència dels fills/es).
 • Sessions individuals amb els infants/adolescents.