PEL.LÍCULES CURTES PER AQUESTS DIES A CASA

Ja fa uns dies que estem “tancats” a casa i de ben segur ens hem esforçat a fer activitats que entretinguin als nostres fills a casa. En part, per a que no s’aburreixin però també, per a que ens “deixin una estona tranquils” que també ens ho mereixem!!!

En algún article anterior us he parlat de la importància d’orientar als nostres fills per tal que el seu entreteniment no passi sempre per “les pantalles”. Ara bé, una activitat com aquesta que sabem que és molt atractiva per a ells, si la sabem gestionar bé ens pot ajudar a que aquest entreteniment sigui profitós.

Podem aprofitar per a fer un “petit cinefòrum” proposant-los pel.lícules que ens permetin parlar dels valors que ens transmet el curtmetratge i mantenir converses de temàtiques diverses (l’amistat, la resolució de conflictes, la confiança, l’amistat, la por, ….).

Aquí us deixo un petit llistat, espero que us sigui útil:

For the birds.

Mariza.

Dia i nitEls pops.

El pont.

Cuerdas.

És qüestió d’actitud.